Co stojí za únavou po dovolené? Příčina může překvapit

Proč jsem po dovolené tak unavená? Tuto otázku si klade mnoho z nás. Málokdo si na dovolené dává úzkostlivě pozor na to, co všechno sní, o co se otře nebo kde si na pláži lehne. Už vůbec neřešíme, kdo před námi spal v hotelovém pokoji, kdo byl před námi na WC či zrovna ta naše pláž není ranní toaletou milovaných mazlíčků. 4 z 5 dovolenkářů tak řeší problémy s únavou po zbytek léta. Bohužel.

Přemnožené organizmy nás vysilují celý podzim

Asi každého děsí představa, že v našem těle žijí různé druhy červů a parazitů. Bohužel tento problém se týká čtyř lidí z pěti. Nakazit se je velmi snadné. Stavíte si s dětmi na pláži hrady z písku? Hrabete v oblázcích? Dopřáváte si různé lahůdky plážových prodavačů? Na mikroskopické larvičky ukryté v zelenině, v zahrabaných výkalech nebo v rybách nemyslíme nikdo.

Více v testování.

„Bohužel normální člověk nemá ani tušení, kde se nakazil a jak dlouho už nežádoucí parazity v sobě hostí. Většina příznaků se totiž vždy zaměňuje za příznaky běžných nemocí a léčí se antibiotiky. Zbytečně,“ uvádí Adam Sýkora z nezávislého serveru antiparazitikum.cz

Více na www.wurm-ex.cz

Rychlá vyčerpání, tloustnutí a nulová imunita

Pokud jsme ke svému tělu vnímaví a neléčíme všechno antibiotiky, je odhalení jednoduché. Larvy škrkavek prolézají celé tělo a vyvrtávají chodbičky ve všem, co jim přijde do cesty. Orgány nepracují správně a upozorňují na to různým pobolíváním.

“Cítíme se hlavě unaveni, někdy až vyčerpaní. Při masivnějším přemnožení cítíme až bolesti,“ uvádí lékaři na antiparazitikum.cz.

Přemnožení parazité vyžadují větší množství potravy. Více jíme, hubnutí není možné. Pokašlávání, ztráta energie, nekvalitní spánek nebo alergie. Problémy se sníženou imunitou nás pak trápí celý podzim.

Více na www.wurm-ex.cz

Odhalte nevinně vypadající i vážnější příznaky včas

Paraziti vegetují v těle hostitele tak, že mu vysávají zásoby energie nabrané spánkem a příjmem potravy. Tímto je hostitel, tedy člověk, více náchylný k chorobám, jelikož zároveň s energií klesá obranyschopnost. Parazité existují na naší planetě odnepaměti a pamatují i dinosaury. Čerpají tak z bohatých zkušeností přežívání ve všech možných i nemožných podmínkách. Proto je normální člověk zaměňuje za příznaky běžných nemocí a celostně to neřeší. Bohužel. Odnepaměti naši předkové vždy používali dostupné odčervovací prostředky. Nejenom delší půst, ale také extrakty z ořešáku, kurkumin a různá koření. Na rozdíl od nich máme v lékárnách konečně k dispozici klinicky testovaný Wurm-Ex®.

Více na www.wurm-ex.cz

Související články

Hedapena s.r.o.
Husitská 107/3, Žižkov, 130 00 Praha 3
IČO: 09848924
Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 343468.