Co má v sobě zvíře?

To, co v sobě mívá zvíře, se může týkat i Vás. Více, než si myslíte. Braňte se před parazity! Tématika odčervování je známá jistě všem, kteří mají doma zvířecího mazlíčka či mazlíčky. Každý zodpovědný chovatel ví, že by svého psa nebo kočku měl odčervovat každý rok.

Tématika odčervování je známá jistě všem, kteří mají doma zvířecího mazlíčka či mazlíčky. Každý zodpovědný chovatel ví, že by svého psa nebo kočku měl odčervovat každý rok. V případě zvířat a lá „sním vše, co najdu na zemi a je to velká mňamka,“ by se měla podávat anthelmintika každé 3 až 4 měsíce. Napadlo Vás ale někdy, že by se toto očišťování od parazitů mělo týkat i lidí? Pokud máte doma svého chlupatého mazlíčka, jste logicky v jeho blízkosti, rádi se s ním mazlíte, dokonce s ním možná sdílíte lože. Stejně tak s ním chodíte ven a sbíráte po něm exkrementy. Paraziti jsou všude kolem nás, a je jen na nás, jestli jim dovolíme udělat si z nás obytnou zónu.

Více na wurm-ex.cz

Nemáte zvíře? I tak jste v ohrožení!

Tato problematika se ale netýká jenom těch z nás, co mají doma zvíře. Cítíte se unavení, bolí vás něco? Jíte ovoce a zeleninu? Máte rádi zahradničení, rýpete se v hlíně, sázíte květiny? Odpověděli jste v některém případě ano? Tak i vy můžete v sobě hostit nezvané hosty. U zvířat patří odčervování k základním chovatelským úkonům, pravidelným podáváním anthelmintik je chráníme a pomáháme jim, taktéž ale zabraňujeme přenosu případného nakažení na lidi. Možná jste si vzpomněli na známé škrkavky či roupy, které postihují malé děti. Ani my dospělí nejsme jiní. Když si uvědomíme, že rozdíl mezi námi a našimi mazlíčky je v tomto směru minimální, máme napůl vyhráno.

Více na wurm-ex.cz

Neznalost je častým důvodem k nemožnosti určení správné diagnózy.

Experti z Michiganské univerzity pod vedením doktora E. Kreutze provedli testy na 457 lidech a výsledky jsou alarmující. Lidé jsou intoxikováni červy, nejhorší na tom však je, že oni sami o tom často ani nevědí a bohužel ani lékaři často vyšetření na helmity neprovádějí. Červi nemusí způsobovat bolest, ale přesto snižují celkovou vitalitu organismu. Můžeme se cítit unavení, mít špatnou imunitu, trpět bolestmi zad, kloubů a dalšími neduhy, a přesto nás lékař bude pokládat za zdravé, i když je příčina jednoduchá – máme v sobě parazity. Omezení celkové výkonnosti a vitality organismu kvůli červům v našich tělech je dnes dokonale zdokumentováno a podloženo klinickými studiemi z několika zemí.

Více na wurm-ex.cz

Očištění od parazitů přinese zaslouženou úlevu

Pokud nechceme být zaneseni škodícími parazity, dá se s nimi úspěšně bojovat. Po takovém očištění se budeme cítit najednou plni energie a šťastní už jen z pocitu, co jsme pro své zdraví udělali. Na odčervování se používají vysoce účinná anthelmintika, což je označení pro léčivou látku, která působí proti parazitickým helmitům. Účinně nás zbaví nežádoucích organismů žijících v trávicím a vylučovacím traktu. Speciální tablety s postupným uvolňováním v kombinaci s látkami odstraní nežádoucí parazity na nulu. Na trhu se právě objevil přípravek Wurm-Ex, který šetrně a efektivně zbaví tělo všech škodlivých parazitů. Působí především proti oblým a plochým červům.

Více na wurm-ex.cz

Související články

Hedapena s.r.o.
Husitská 107/3, Žižkov, 130 00 Praha 3
IČO: 09848924
Společnost zapsána v obchodním rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 343468.